Şehit eşi Ayşe Sinirli: "Operasyon keşke bir yıl önce başlasaydı"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Şub 2018 / Çar 16:07
/ 146 Kez Okundu
| |

Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PYD mensuplarına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 14’üncü gününde Hatay’ın Reyhanlı ilçesine atılan roket sonucu şehit olan 69 yaşındaki Rifat Siniri’nin eşi Ayşe Sinirli, "Üzülerek düşmanların sevinmesine izin vermeyeceğim" dedi

Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PYD mensuplarına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 14’üncü gününde Hatay’ın Reyhanlı ilçesine atılan roket sonucu şehit olan 69 yaşındaki Rifat Siniri’nin eşi Ayşe Sinirli, "Üzülerek düşmanların sevinmesine izin vermeyeceğim" dedi.
Şehit eşi Ayşe Sinirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın kendilerini ziyaret edip telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdüğünü hatırlatarak, "Cumhurbaşkanımız bizlere başsağlığı diledi. Allah ondan razı olsun her zaman biz onun yanındayız" diye konuştu.
"Benim eşim şehit ancak üzülmeyeceğim, zalimleri sevindirmeyeceğim" diyen Sinirli, şöyle devam etti:
”Allah askerlerimize yardım etsin kılıçları keskin olsun zalimlere fırsat vermesin. Bizlerin elinden ancak dua etmek geliyor. Operasyonun başladığı gün eşim ile televizyon seyrediyorduk. O da bana ’beni bıraksalar gider savaşır şehit olurum’ diyordu. Ben de ona ’sen yaşlısın askerde ne işin var’ dedim. Ancak o, o kadar temiz kalpliymiş ki Allah onun istediğini duydu ve gerçekleştirdi. Keşke operasyon bir yıl önce başlasaydı. Bir yola girdi mi ya başaracaksın ya da öleceksin. Bizler askerimize dua ediyoruz inşallah zaferi kazanacaklar ve Türkiye ayakta durmaya devam eder. Cumhurbaşkanımız bunu yapmamış olsaydı onlar bize daha fazlasını yapacaklardı ben bu şekilde hissediyorum."



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.