Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü, dualar edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü, dualar edildi
22 Şub 2018 / Per 14:08
/ 69 Kez Okundu
| |

Eskişehir Ülkü Ocakları Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından, 3 yıl önce Ege Üniversitesi Bornova kampüsünde meydana gelen olayda şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürdü, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı

Eskişehir Ülkü Ocakları Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından, 3 yıl önce Ege Üniversitesi Bornova kampüsünde meydana gelen olayda şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürdü, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.
Tepebaşı Camii Tramvay durağı önündeki lokma dağıtımı sonrası Tepebaşı Ülkü Ocağında Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerin ansına Kur’an-ı Kerim tilavet edilip dualarda bulunuldu. Ülkü Ocakları Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Karatay, yaptığı açıklamada “Bugün Ege Üniversitesinde PKK’lı caniler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin şehadetinin sene-i devriyesi ve dualarla anmak için toplandık. Bugün ülkücü hareketin şehitler kervanına en son ülküdaşımızın katıldığı gündür. Biz ülkücü milliyetçi harekete bağlı insanlar için de çok önemli ve acı bir gündür. Biz Ülkü Ocaklılar var oldukça, Ülkü Ocakları milliyetçi ülkücü harekete adam yetiştirmeye devam ettikçe, Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyetini bölemeyecekler, buna fırsat vermeyeceğiz. Türk devletinin ve Türk milletinin huzuru ve bekası uğruna bu güne kadar verdiğimiz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Bir ölür, bin diriliriz. Allah büyük Türk milletini korusun ve yüceltsin” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.