Şehit Oğuz Özgür Çevik halı saha turnuvası başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Oğuz Özgür Çevik halı saha turnuvası başlıyor
03 Kas 2017 / Cum 18:33
/ 24 Kez Okundu
| |

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Yeniçeriler Derneği tarafından organize edilen ‘Şehit Oğuz Özgür Çevik’ halı saha turnuvası, 6 Kasım Pazartesi günü başlıyor

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Yeniçeriler Derneği tarafından organize edilen ‘ Şehit Oğuz Özgür Çevikhalı saha turnuvası, 6 Kasım Pazartesi günü başlıyor. 24 takımın katılacağı turnuva, Yeniçeriler Derneği Futbol Tesislernde gerçekleştirilecek.
Bölgenin en büyük taraftar grupları arasında bilinen Yeniçeriler’in, eski mahalle maçları tadının yakalanması, kent bilincinin artması ve arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi amacıyla düzenlediği halı saha turnuvası futbol şöleni havasında geçecek.
2016 yılının ekim ayında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Aliağalı Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in adı ile düzenlenecek turnuvada 24 takım yer alacak. 4 grup 6 takımdan oluşacak turnuvada, her takımda 12 futbolcu bulunacak. Toplamda ise turnuvada 288 futbolcu yer alacak. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, eleme sistemiyle bir üst tura çıkacak.
Öte yandan turnuvada yer alan takımlar ve yer alacağı gruplar, yapılan kura çekimi ile belirlendi. Keyifli mücadelelerin yaşanacağı turnuvanın 6 Kasım Pazartesi günü başlayacağı, turnuvanın açılışının ise saat 19.00’da mülki amirlerin Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği üyeleriyle oynayacağı sembolik maç ile start alacağı belirtildi. Yine saat 20.00’de ise A grubunda yer alan Kent Konseyi ile Yörükler Derneğinin turnuvanın ilk maçı için karşı karşıya geleceği kaydedildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.