Şehit sayımız 5'e yükseldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit sayımız 5'e yükseldi
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
24 May 2022 / Sal 18:18
/ 555 Kez Okundu
| |

Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 3 asker ise yaralandı. Yaralı askerlerden Uzman Çavuş Bican Kapılay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyon bölgesinde yaşanan çatışmada 5 kahraman askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

5 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada, beş kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Abdulkadir Güler, P.Uzm.Çvş. Onur Doğan, P.Uzm.Çvş. Hüseyin Cankaya, P.Uzm.Çvş. Bican Kapılay ve P.Söz.Er Celal Tekedereli şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

"KARADAN VE HAVADAN OPERASYONLAR SÜRÜYOR"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz. Karadan ve havadan operasyonlara devam ediliyor."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.