Şehit Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesine şehadet belgesi verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesine şehadet belgesi verildi
03 Oca 2018 / Çar 09:25
/ 214 Kez Okundu
| |

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesine Vali Necati Şentürk tarafından ‘şehadet belgesi’ takdim edildi

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesine Vali Necati Şentürk tarafından ‘ şehadet belgesi’ takdim edildi.
Şehidin Kırşehir’deki evini ziyaret ederek ailesi ile görüşen Vali Necati Şentürk’e Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun Ağaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve Kırşehir Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan eşlik etti.
Ziyaret sırasında gerçekleşen sohbette Vali Necati Şentürk, şehit yakınlarının kendilerine şehitlerimizin kutsal emanetleri olduğunu söyledi.
Şehitlik mertebesine ulaşmanın herkese nasip olmayacağını belirten Vali Necati Şentürk, “Bu topraklarda özgürce, rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize borçluyuz. Bu topraklar şehitlerimizin kanıyla vatan olmuştur. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı kutsal emanetlerini de kendi ailemiz gibi görüyor, onlarla sık sık bir araya gelerek acılarına ortak oluyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şifalar diliyorum” dedi.
Ziyaret, Şehit Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın eşine ‘ şehadet belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.