Şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
09 Mar 2018 / Cum 16:25
/ 136 Kez Okundu
| |

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınarak dualar edildi

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınarak dualar edildi.
Cuma namazına müteakip ilçe meydanında toplanan vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatında ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kılınan gıyabi cenaze namazı sonrasında Zeytin Dalı Harekatında devletin ve ordunun her zaman yanında olduklarını dile getiren vatandaşlar harekatın zaferle sonuçlanması için dua etti. Yapılan dualar sonrası vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyüş yaptı.
Gerçekleştirilen Mehmetçiğe destek etkinliğine, Çelikhan Kaymakamı Yusuf İkbal Eşki, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Alper Şentürk, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Ahmet Gürfidan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.