Şehzadeler Fahrettin Paşa’yı konuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehzadeler Fahrettin Paşa’yı konuştu
05 Oca 2018 / Cum 19:25
/ 144 Kez Okundu
| |

Şehzadeler Belediyesinin tarihi Bedesten Salonunda düzenlediği Tasavvufi Sohbet konulu konferansında Mekke Müdafii Fahrettin Paşa konuşuldu

Şehzadeler Belediyesinin tarihi Bedesten Salonunda düzenlediği Tasavvufi Sohbet konulu konferansında Mekke Müdafii Fahrettin Paşa konuşuldu. Konferansa konuşmacı olarak katılan Mutasavvıf, Müzisyen Ömer Faruk İnançer, Bedesteni dolduran vatandaşlara Fahrettin Paşa’yı anlattı.
Şehzadeler Belediyesinin tarihi Bedesten Nikâh Salonunda düzenlediği Tasavvufi Sohbetler Konferansı Manisalı vatandaşlarca büyük ilgi gördü. Mutasavvıf, Müzisyen Ömer Faruk İnançer’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Fahrettin Paşa ile ilgili yapılan kısa sunumun ardından sahneye çıkan konuşmacı Ömer Faruk İnançer, Medine Komutanı Fahrettin Paşa ile ilgili bilinmeyen gerçekleri anlattı. Salonu dolduran vatandaşlar konferans boyunca konuşmacı İnançer’i büyük bir ilgiyle dinledi. Konferansın sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, yaptığı güzel sunum nedeni ile Ömer Faruk İnançer’e teşekkür ederek, çiçek ve mesir macunu sepeti hediye etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.