Selendili muhtarların yeni başkanı Bünyamin Demir oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Selendili muhtarların yeni başkanı Bünyamin Demir oldu
21 Eyl 2017 / Per 13:39
/ 85 Kez Okundu
| |

Manisa’nın Selendi ilçesinde daha iyi hizmet almak amacıyla tek çatı altında toplanan ve 2012 yılında kurulan Muhtarlar Derneğinin olağan genel kurulunda başkanlığa Bünyamin Demir seçildi

Manisa’nın Selendi ilçesinde daha iyi hizmet almak amacıyla tek çatı altında toplanan ve 2012 yılında kurulan Muhtarlar Derneğinin olağan genel kurulunda başkanlığa Bünyamin Demir seçildi.
Selendi Belediyesinin eski hizmet binasındaki kültür salonunda gerçekleşen olağan genel kurula 40 mahalle muhtarı yeni başkanını seçmek için bir araya geldi. Mevcut Başkan Bekir Sağdıç’ın aday olmadığı seçimde Çamlıca Mahalle Muhtarı Bünyamin Demir Selendili muhtarların tek aday alarak yeni başkanı seçildi.
Ziraat Odası Başkanı olan Rahmanlar Mahalle Muhtarı Servet Akyıldız’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda derneğin 2 yıl başkanlığını yapacak olan Bünyamin Demir 2012 yılında kurulup bu zaman kadar başkanlık yapan Ulvi Özer ve Bekir Sağdıç’a teşekkür ederek, "Bir olacağız diri olacağız el birliği içerisinde hizmetin en iyisini almak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız." dedi.
Bünyamin Demir başkanlığında oluşan Derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: "Çinan Mahalle Muhtarı Adem Aydoğuş, Yenice Mahalle Muhtarı Muammer Yenilmez, Karaselendi Muhtarı Beytullah Özcan ve Karabeyler Muhtarı Halil Bilek."



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.