Silifke’de "Köyümün Çocukları Şehrimizin Stadında" projesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Silifke’de
07 Mar 2018 / Çar 11:39
/ 13 Kez Okundu
| |

CHP Parti Okulu tarafından çocukları spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen "Köyümün Çocukları Şehrimizin Stadında" adlı sosyal proje gerçekleştirildi

CHP Parti Okulu tarafından çocukları spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen "Köyümün Çocukları Şehrimizin Stadında" adlı sosyal proje gerçekleştirildi.
CHP Parti Okulu Üye Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) kapsamında eğitmenler Hüseyin Dikmen, Harika Levent, Filiz Aksu Soykan, Mehmet Tamdoğan ve Mustafa Şimşek’in katkılarıyla ve proje grubu Ersin Servi, Gülay Korkutan, Erden Doğruöz, Ayla Senir, Göksel Bütün ve Durdane Odabaşı tarafından tasarlanan “Köyümün Çocukları Şehrimizin Stadında” adlı sosyal proje, Sömek Mahallesi’nde ilgi gördü.
Proje kapsamında Sömek Mahallesi’nden 13 çocuk, ilçede Atatürk Evini ziyaret ederek şehir stadyumunda Medcem Silifke Belediyespor ve Isparta Davrazspor karşılaşmasını izledi.
Göksu Otel’de çocuklarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Öncelikle böyle bir projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu proje sayesinde kırsal mahallelerimizde ki futbola eğimli veya futbolu seven çocuklarımızın şehirde bulunan stadyumu görmesini ve tanımasını sağlamış olduk. Kırsal mahallelerimizde henüz stadyum görmemiş öğrencilerimizin stadyumu görmesi ve maç ortamını burada yaşamasını ve en önemlisi de onların mutlu olmasını hep birlikte istedik” dedi.
Başkan Turgut, çocuklarla sohbetinin ardından futbolcuların imzaladığı topu çocuklara hediye etti.
Parti Okulu proje ekibi ise, “Köydeki çocuklarımızın şehirdeki bir stadyuma gelip maç oynamasının veya maç izlemesinin zor olduğunu biliyoruz. Diğer merkez mahallelerdeki çocuklar gibi şanslı olmadıklarını da biliyoruz. Bu açıdan köydeki çocuklarımıza bir etkinlik yapmak istedik. Çocuklarımıza Silifke’yi gezdirerek, öğle yemeği ve hemen ardından şehir stadyumunda oynanacak olan Medcem Silifke Belediyespor maçını izlettik. Çok mutlu oldular” diye konuştu.
Projeye katılan öğrenci velileri de “ Çocuklarımız için çok güzel bir proje oldu. Şehir stadını ve kentimizin futbolcularını ilk defa yakından gördüler. Belki de çocuklarımız hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşadılar” şeklinde konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.