Simav Belediyesi’nde personele motivasyon toplantısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simav Belediyesi’nde personele motivasyon toplantısı
12 Mar 2018 / Pzt 10:39
/ 44 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İnsan Kaynakları birimi tarafından organize edilen personel motivasyon toplantıları devam ediyor

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İnsan Kaynakları birimi tarafından organize edilen personel motivasyon toplantıları devam ediyor. Personel ve idare arasındaki iletişimi güçlendirmek, kurum bilincini artırmak ve personelin talepleriyle şikayetlerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen toplantılara, Başkan Süleyman Özkan, Başkan Yardımcıları Mustafa Yılmaz Girgin, Birol Sarmış, ilgili birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.
Simav Eynal Kaplıcaları kahvaltı salonunda her hafta düzenlenen motivasyon toplantılarının çok yararlı olduğunu söyleyen Başkan Özkan, “Personelimize öncelikle, Simav Belediyesinin misyonu ve vizyonunu hakkında bilgi veriyoruz. İlçemize Belediyemiz tarafından sunulan hizmetlerin kalitesini artırma yollarını konuşarak, sorunlar ve çözüm yolları üzerinde müşterek kararlar alıyoruz” dedi.
Simav Belediyesi su ve jeotermal personeliyle gerçekleştirilen kahvaltılı motivasyon toplantısının sonunda, ilgili birim müdürleri, yürüttükleri görevlerin tanımlarını yaparak, dilek ve temennilerini dile getirdi. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.