Simav Belediyesi’nde WhatsApp uygulaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simav Belediyesi’nde WhatsApp uygulaması
09 Mar 2018 / Cum 11:41
/ 101 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde Belediye tarafından, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini daha hızlı alabilmek ve zamanında çözüme kavuşturmak amacıyla ’WhatsApp’ uygulaması 0543276 43 43 telefon numarası ile hizmete açıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde Belediye tarafından, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini daha hızlı alabilmek ve zamanında çözüme kavuşturmak amacıyla ’ WhatsAppuygulaması 0543276 43 43 telefon numarası ile hizmete açıldı.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, vatandaşların ilçe içinden ve dışından istek ve şikayetleri başta olmak üzere, tüm önerilerine önem verdiklerini belirtti. Özkan, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmak için iletişim kanallarının tümünü kullanıyoruz. Taleplerin alınması ve sorunların çözümü ile önerilerin dinlenmesi noktasında, modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak en hızlı ve yaygın iletişim kanalları ile hizmet veriyoruz. WhatsApp uygulaması da bu çalışmalarımızdan birisidir. Vatandaşlarımız bulundukları mahalle, cadde ve sokaklardaki belirledikleri sorunlarını, taleplerini fotoğraflı ve videolu bir şekilde Belediyemize iletebilecekler. Konu ile ilgili birimlerimiz en kısa bir sürede harekete geçecek” ifadelerini kullandı. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.