Simav halk kütüphanesi için ilk adım atıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simav halk kütüphanesi için ilk adım atıldı
03 Şub 2018 / Cmt 11:58
/ 30 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesindeki halk kütüphanesi binasının, Adliye sarayına tahsisi edilmesi sebebiyle, yeni yapılacak kütüphane için ilk adım Simav Belediyesi’nden geldi

Kütahya’nın Simav ilçesindeki halk kütüphanesi binasının, Adliye sarayına tahsisi edilmesi sebebiyle, yeni yapılacak kütüphane için ilk adım Simav Belediyesi’nden geldi.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş’ı makamında kabul etti.
Güney Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim İlhan ve Çitgöl Belde Belediye Başkanı Yüksel Ünal’ın da k atıldığı istişare toplantısında, Simav’da yapımı devam eden Kültür Merkezi’nin bir katının halk kütüphanesine ayrılması planlandı. Başkan Özkan, “İlçe halk kütüphanesi’nin faaliyet gösterdiği Belediye’ye binayı, yeni yapılacak olan Adliye binası için tahsis ettik. Yeniden kurulacak kütüphane için, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile bilgi alış verişinde bulunduk. Yeniden kurulacak olan halk kütüphanesi günün şartlarına uygun olarak tanzim edilerek, vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.