Simav’da Dünya Kadınlar Günü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simav’da Dünya Kadınlar Günü
09 Mar 2018 / Cum 11:38
/ 168 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Simav Belediye Başkanlığı ve Simav Müftülüğü tarafından hazırlanan söyleşi ve anma programına, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve eşi Ayten Özkan, Simav AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Hicret Kahraman Kaymak, Eğitimci Yazar Gülser Ateş, Simav İlçe Müftülüğü vaizesi Zeynep Öztürk, Hafız Hilal Başak Karakaş ve çok sayıda kadın katıldı.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın selamlama konuşmasıyla başlayan program, Hafız Hilal Başak Karakaş’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Eğitimci Yazar Gülser Ateş tarafından, kadınların kazanılmış hakları ve kadınlara yapılan haksızlıklar ile kadın olmak üzerine bir sunum yapıldı. Kadınların hayatın her alanında emek verdikleri, tarlada, bağda, bahçede işçi, evde anne, pazarda esnaf olduğu vurgulanırken, Hazreti Muhammed’in (SAV) ’ Kadınlar, size Allah’ın emanetidir’ sözü ile İslam dininde kadının yeri ve önemi konuları üzerinde anlatımlara yer verildi.
Etkinliğe katılan kadınlara karanfil dağıtımı ve ikramların ardından plaket ve hediye takdimleri yapılarak, program sona erdi. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.