Simav’da ’Habibullah ve Türk İnanç Yapısı’ konulu konferans

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simav’da ’Habibullah ve Türk İnanç Yapısı’ konulu konferans
03 Mar 2018 / Cmt 15:05
/ 104 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ’Habibullah ve Türk İnanç Yapısı’ konulu konferans düzenlendi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ’Habibullah ve Türk İnanç Yapısı’ konulu konferans düzenlendi.
Belediye Yeni Düğün Salonu’nda, Eğitimci Musa Çelik’in konuşmacı olarak bulunduğu eğitim konferansına, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç, Simav Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eray Efe, Milliyetçi Hareket Partisi Simav İlçe Başkanı Zekeriya Sabancı, Çitgöl Belediye Başkanı Yülsel Ünal, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Simav Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eray Efe tarafından selamlama konuşması yapıldı. Eray Efe, konuşmasında, Habibullah’ın ümmeti olmanın gururunu yaşadıklarını ve bu amaçla toplandıklarını belirtti.
Konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci Musa çelik, Hazreti Peygamber’in (SAV) ve ashabının yaşadığı dönemleri anlattı. Türklerin inanç yapısının, dayandığı tarihi temelleri de açıklayan Çelik, ülkücü olmanın taşıdığı sorumluluklara değindi.
Çelik, gençlerin çok okumalarını, Türk ve İslam tarihini iyi öğrenmelerini tavsiye etti.
Eğitim konferansının sonunda hediye takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimleri yapıldı. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.