Simurg’dan ‘Su Hayattır’ konulu fotoğraf yarışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simurg’dan ‘Su Hayattır’ konulu fotoğraf yarışması
15 Mar 2018 / Per 12:29
/ 30 Kez Okundu
| |

Simurg 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı tarafından 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla “Su Hayattır Projesi”kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor

Simurg 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı tarafından 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla “Su Hayattır Projesi”kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.
Kendine has eğitim modeliyle diğer eğitim modellerinden farklı olan Simurg 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı,çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı olan ve aynı zamanda Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın ödüllü projesi Simurg,bu kez fotoğraf yarışması düzenliyor. 22 Mart Dünya Su Günü’nün önemine dikkat çekmek isteyen Simurg, “Su Hayattır Projesi” kapsamında bir fotoğraf yarışması organize etti.
Eyüpsultan’daki 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya her bir öğrenci tek bir fotoğraf ile başvurabilecek. Öğrencilerin yarışmaya katılacağı fotoğrafı isimlendirmesi gerekirken aynı zamanda çekeceği fotoğrafın üzerinde herhangi bir dijital program ile oynamaması da gerekiyor.
Cep telefonu, dijital makine, analog ya da profesyonel fotoğraf makine ile çekilebilecek olan fotoğraflar, orijinal olmadığı taktirde yarışmadan diskalifiye edilecek.Siyah-beyaz fotoğraf ile de katılınılabilen yarışmaya son başvuru tarihi16 Mart 2018 Cuma günü saat 17:00.
Ödül töreni ise 22 Mart 2018 Perşembe ‘Dünya Su Günü’münasebetiyle Eyüpsultan Belediye Başkanlığı merkez bina konferans salonunda gerçekleşecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.