Simurglu öğrenciler iş dünyası ile tanıştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Simurglu öğrenciler iş dünyası ile tanıştı
26 Mar 2018 / Pzt 16:40
/ 75 Kez Okundu
| |

Açılışı geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından yapılan Şehit Musa Özalkan Rami Bilgievi öğrencileri "Girişimcilik Haftası" kapsamında Adell Armatür fabrikasına ziyarette bulunarak iş dünyası ile tanıştı

Açılışı geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından yapılan Şehit Musa Özalkan Rami Bilgievi iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ileri "Gir imcilik Haftası" kapsamında Adell Armatür fabrikasına ziyarette bulunarak dünyası ile tanıştı.
İş dünyası ve adamlarını topluma daha yakından tanıtmak ve özellikle gençleri gir imciliğe özendirmek, gir imciliğin yenilikçilik performansını daha çok öne çıkarmak ve bu sürece katkıda bulunmak amacı ile her yıl mart ayında dünya genelinde kutlanan gir imcilik haftası Simurg iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerinin de dikkatini çekti.
Rami Şehit Musa Özalkan Bilgievi iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ileri "Geleceğin gir imc ileri dünyası ile buluşuyor" projesi kapsamında İkitelli Başakşehir’de bulunan Adell Armatür fabrikasına gerçekleştirdikleri ziyaretten oldukça keyif aldı.
Geleceğin gir imc ileri için tecrübe
6. ve 7. sınıf iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerinin katılım sağladığı gezi sırasında çocuklar, fabrikanın içinde bulunan yönetim alanları, üretim tesisi, kütüphane ve Adell Ab-ı Hayat Su Medeniyeti Müzesi hakkında bilgi sahibi oldular.
Bizzat şirket Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu’nun eşlik ettiği gezi, geleceğin gir imc ileri için önemli bir tecrübe oldu.
Şirket yönetim kurulu başkanı Recep Ali Topçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti d ile getirerek geleceğin gir imc ileri için altın niteliğinde öğütler verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.