Sinan Aktaş: “KHK ile değil, mecliste tartışılarak çıkarılması gerekirdi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sinan Aktaş: “KHK ile değil, mecliste tartışılarak çıkarılması gerekirdi”
11 Oca 2018 / Per 13:42
/ 62 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, taşeron düzenlemesine ilişkin “KHK ile değil, mecliste tartışılarak çıkarılması gerekirdi” dedi

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, taşeron düzenlemesine ilişkin “KHK ile değil, mecliste tartışılarak çıkarılması gerekirdi” dedi.
Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin konuştu. 696 sayılı KHK ile taşeron işç ilerin kadroya geçirilmesini değerlendiren Aktaş, “696 ve 375 sayılı KHK ile taşeron işç ilerinin kadroya geçirilmesi düzenlenmiş ve süreç başlamıştır. Yaklaşık 1 milyon 20 bin taşeron işçisini ilg ilendiren bir düzenlemedir. Esasen bu düzenleme KHK ile değil, mecliste görüşülerek üzerinde tartışılarak çıkarılması gerekirdi. Böyle önemli bir düzenlemede meclisin devre dışı bırakılması hiç doğru olmamıştır” dedi.
Düzenlemede eksikliklerin olduğunu kaydeden Aktaş, “Düzenlemede eksik kalan ve bizce mutlaka olması gereken bazı yönler vardır. 1 milyon 20 bin kişinin içerisinde 54 kamu kurumunda çalışan yaklaşık 1 milyon 20 bin kişinin içerisinde 54 kamu kurumunda çalışan yaklaşık 50 bin kişi bu kapsamında dışında bırakılmıştır.” ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.