Sincan Belediyesi Sincanlı öğrencilere staj imkanı sağlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sincan Belediyesi Sincanlı öğrencilere staj imkanı sağlıyor
23 Mar 2018 / Cum 12:44
/ 77 Kez Okundu
| |

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Biz adalet düsturuyla hareket etmeye büyük özen gösteriyoruz" dedi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Biz adalet düsturuyla hareket etmeye büyük özen gösteriyoruz" dedi.
Sincan Belediyesi Sincanöğrencilere staj imkanı sağlıyor. Kimseye ayrıcalık yapılmayacağını söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Biz adalet düsturuyla hareket etmeye büyük özen gösteriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki adalet üzerine kurulan temeli hiçbir şey sarsamaz. Bu yüzden zorunlu olmadığımız halde stajyer alımlarını noter huzurunda kura çekimiyle gerçekleştiriyoruz. Böylece kimseye ayrıcalık yapılmadan eşit fırsat sunmuş oluyoruz" ifadelerini kullandı.
Adaletin bir gün değil her daim olması gerektiğini vurgulayan Ercan, "Bizim inancımızda, ecdadımızdan gelen mirasta da adalet en sarsılmaz temel olmuştur. Adalet bir gün birine bir gün diğerine değil herkese kendi hakkını vermek konusunda devamlı bir iradedir. İnşallah bizler bu iradenin devamlılığını sağlamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Sincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılacak staj başvuruları 26 Mart’ta başlayacak. Müracaatlar için sadece mesleki ve teknik lise öğrencisi olmak şartı aranıyor. Staj programına katılmaya hak kazanan öğrenciler, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın talimatıyla kura çekimi ile belirlenecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi, 25 Nisan saat 14.00’de Sincan Lale Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.