Sincan’da sokak hayvanları güvende

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sincan’da sokak hayvanları güvende
26 Şub 2024 / Pzt 16:25
/ 0 Kez Okundu
| |

Ankara’nın Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ankara’nın en büyük, en modern sokak hayvanları bakım evi ve rehabilitasyon merkezini açan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu konuda hizmetleriyle öncü olmaya devam ediyor. Bakıma muhtaç sokak hayvanları için doğal ve modern barınma alanlarının bulunduğu Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkez’inde hayvanların rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşaması için gerekli olan her şey büyük bir hassasiyetle yapılıyor.
Merkezde; acil yardım gereken hayvanların operatif müdahalelerinde kullanılmak üzere ameliyathane, tedavilerde kullanılan ilaçları muhafaza etmek için eczane, güvenli ve kontrollü bir sedasyon için anestezi üniteleri, mamaların uygun ve sağlıklı bir şekilde saklanması için de soğuk hava deposu bulunuyor.
Merkezde 6 hekim, 2 veteriner sağlık teknikeri olmak üzere toplam 33 personel hizmet veriyor.

11 bin 452 sokak hayvanı aşılandı
Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde şimdiye kadar 23 bin 313 sahipsiz sokak hayvanı tedavi edildi. 11 bin 452 kedi ve köpek ise aşılandı. 4 bin 414 yardıma muhtaç sokak hayvanı kısırlaştırıldı. 578 sokak hayvanı ise sahiplendirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.