Sınıra giderken kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanı uğurlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sınıra giderken kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanı uğurlandı
16 Şub 2018 / Cum 11:41
/ 80 Kez Okundu
| |

Hatay’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli olarak tampon bölgeye giderken içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki paramedik Büşra Boyacı için tören düzenlendi

Hatay’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli olarak tampon bölgeye giderken içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki paramedik Büşra Boyacı için tören düzenlendi.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, şehit sağlık çalışanı Büşra Boyacı’nın (22) Türk bayrağına sarılı tabutu törenin yapılacağı alana getirildi.
Büşra Boyacı’nın babası Mehmet Boyacı, annesi Ayşe Boyacı, kardeşleri harp okulu öğrencisi Ahmet ile ikizler Havva ve Emine tabutun başına gelerek gözyaşlarına boğuldular.
Büşra Boyacı’nın bilgilerinin okunmasının ardından dualar edildi. Daha sonra şehidin naaşı ambulansa konularak Oğlakören Mahallesi’ne gönderildi.
Şehit Boyacı’nın cenazesi İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Antakya’ya bağlı Oğlakören Mahallesi’nde toprağa verilecek.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.