Sınırdaki Mehmetçiğe al bayrak ve mektup

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
01 Mar 2018 / Per 16:21
/ 84 Kez Okundu
| |

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gençlik Merkezi tarafından ‘Afrin Yolunda Bir Bayrak’ projesi kapsamında hazırlanan mesajlı al bayrak ve mektuplar Mehmetçiğe teslim edildi

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gençlik Merkezi tarafından ‘Afrin Yolunda Bir Bayrak’ projesi kapsamında hazırlanan mesajlı al bayrak ve mektuplar Mehmetçiğe teslim edildi.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Zeytin D alı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak ve onlara mor al vermek için ‘Afrin Yolunda Bir Bayrak’ projesini hazırladıklarını belirtti.
Vatandaşların yazdığı mesajları, al bayrakları, mektupları ve çocukların yaptığı resimleri ulaştırmak hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Keskin, "Bunun için h alkımızdan büyük bir destek gördük ve projemiz bir kartopuyken çığa dönüştü. Birçok okul, kreş, esnaf, vatandaş, çeşitli derneklerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından destek olan gençlik merkezlerimizle el ele vererek hedefimizin çok üstünde bayrak sayısına ulaştık. Bunlardan 2 bin 566 tanesi mesajlı bayrak, 2 bin 862 tanesi bayrakmektup ve 488 tanesi de bayraklı resim olmak üzere sayımız 4 bini geçti. H alkımızın bize emanet etmiş olduğu mesajlı bayrakları şanlı ordumuza teslim etmek üzere İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak gönüllü gençlerimizle birlikte Hassa sınır bölgesine doğru yola çıktık. Bu paha biçilemez değerdeki emanetleri gönüllerimizle şanlı ordumuza teslim ettik. Projemizi anlatırken ve al bayraklarımızı teslim ederken Mehmetçiklerimizin yüzlerindeki tebessüm ve gözlerindeki ışık görülmeye değerdi. Her şey Mehmetçiklerimizin bir tebessümü için diyerek, çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Kahraman Mehmetçiğimiz Allah’ın muhafazası ve yardımı, aziz milletin duası, desteği, devletin gücü ile sahip oldukları iman, vatani bayrak, millet ve devlet sevgisi ve cesaretiyle zafere ulaşacaklardır” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.