Sınırın sıfır noktasında askeri tatbikat

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
25 Oca 2018 / Per 16:44
/ 38 Kez Okundu
| |

Suriye’nin, terör örgütü PYD kontrolündeki Telabyad kentine sınırı olan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, sınırın sıfır noktasında kısa süreli askeri tatbikat yapıldı

Suriye’nin, terör örgütü PYD kontrolündeki Telabyad kentine sınırı olan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, sınırın sıfır noktasında kısa süreli askeri tatbikat yapıldı.
Akçakale ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda bayraklı nöbet kulübesi olarak inşa edilen sınır kapısı alanında, iki manga asker kısa süreli bir tatbikat gerçekleştirdi. Askerlerin tam teçhizatlı olarak ağır silahlar taşıdığı tatbikat gerçeği aratmadı. Sınırdaki askerlerin hareketliliğini gören vatandaşlar, meraklı bakışlarla olup biteni anlamaya çalıştı. Kısa süreli yaşanan hareketliliğin tatbikat olduğu anlaşılınca vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
Tatbikatın bitmesinin ardından askerler araçlara binerek sınır bölgesinden ayrıldı. Sınırda olası sızmalar ve yaşanabilecek hareketliliğe karşı hazırlıklı olmak ve bu hazırlığı gözden geçirmek amacıyla tatbikatın gerçekleştirildiği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.