Sinop’ta patlama olan gemi liman yakınlarına demirledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sinop’ta patlama olan gemi liman yakınlarına demirledi
02 Mar 2018 / Cum 17:28
/ 92 Kez Okundu
| |

Sinop’ta Çarşamba günü patlama meydana gelen kuru yük gemisi liman yakınlarına demirledi

Sinop’ta Çarşamba günü patlama meydana gelen kuru yük gemisi liman yakınlarına demirledi.
28 Mart Çarşamba günü Sinop Limanı’nda demirli halde bulunan “Mümtaz Amca” adlı kuru yük gemisinde bir patlama meydana gelmiş, patlama sonucu 1 vatandaş hayatını kaybederken, 1 vatandaş da yaralanmıştı. “Mümtaz Amca” adlı kuru yük gemisi bugün Sinop Limanı yakınlarına demirledi.
Yetkililer gemi hakkında şu açıklamayı yaptı: “Geminin baş tarafında bir gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamadan sonra 1 kişinin vefat ettiği, bir kişinin de yaralandığı belirtildi. Biz hemen yaralıyı çıkarmaya çalıştık. Görevli personeller tarafından hızlı bir şekilde yaralıyı çıkartıp hastaneye yetiştirdik. Ancak ölü olan personeli çıkartamadık. Çünkü patlama olan bölgede gaz değerleri çok yüksekti. Şuan idari ve adli bir tatbikat var. Bu tatbikatlar sona erdikten sonra Mümtaz Amca adlı yük gemisi, Karadeniz’den ayrılacak. Gemi şuan yakın durumda demirli olarak duruyor. Fakat adli ve idari tatbikat sona erdikten sonra buradan ayrılacak. Geminin ayrılma süreci de 1-2 güne tamamlanır.”
Yetkililer, Mümtaz Amca Adlı kuru yük gemisinin Sinop’tan, İzmit’e gideceği belirtildi. 1 mürettebatın hayatını kaybettiği, 1 mürettebatın yaralandığı gemi drone ile görüntülendi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.