Siverek kırsalında yol çalışmaları sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Siverek kırsalında yol çalışmaları sürüyor
01 Oca 2024 / Pzt 13:53
/ 3 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Siverek Karacadağ Kayak Merkezi güzergahında bulunan Avurtepe, Savucak, Bardakçı, Yeniceli, Dalkaya, Çerçili, Faydalı, Üç Kardeş, Boz Köy ve Kazançlı grup yolunda beton yol öncesi çalışmalarını sürdürüyor.


13 ilçenin tamamında kırsal mahalle yollarını sathi kaplama asfalt, sıcak asfalt, ve beton yollarla donatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Siverek Karacadağ Kayak Merkezi yolunda beton yol çalışması için son hazırlıkları yapıyor. Karacadağ Bölgesinden Eyüp Nebi Mahallesine de bağlanacak yollar sayesinde ulaşımda konfor artacak ve vatandaşların bir noktadan diğer noktaya gidişi daha da kolaylaşmış olacak. Kendi ekip ve ekipmanlarıyla mahalle muhtarlarıyla da istişarelerde bulunarak vatandaşların yol ihtiyaçlarının karşılanması noktasında mesaisini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal yolları yüzde 98 oranında tamamladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal yollarda gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetler, yollarının daha konforlu hale geldiğini gören vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.