Şoförler, geleneksel hayır yemeğinde bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şoförler, geleneksel hayır yemeğinde bir araya geldi
08 Oca 2018 / Pzt 09:26
/ 30 Kez Okundu
| |

Aydın Şoförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen hayır yemeği ve mevlit programı hafta sonu gerçekleştirildi

Aydın Şoförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen hayır yemeği ve mevlit programı hafta sonu gerçekleştirildi. Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen hayır yemeği ve mevlit programına şoförler aileleri ile birlikte katılırken, direksiyon sallayan eller kazasız belasız bir yıl için semaya kalktı.
Aydın Şoförler Odası yönetim kurulu olarak, hayır yemeği ve mevlit programını geleneksel hale getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Semih Özmeriç, “Bazı meslekler vardır ki hata götürmez. Şoförlük mesleği de bunlardan biridir. Allah’a şükürler olsun ki, 2017 yılında büyük bir kazamız olmadı. Temennimiz 2018 yılını da sağ salim geçirmek. Bunun yanında örf ve adetlerimiz gereği zaman zaman bu tür etkinlikler düzenleyip hayır dualarda bulunuyoruz” dedi.
Sadece Aydın’da şehir içi taşımacılığı yapan şoförlerin yaklaşık 10 bin, servis ve diğer seferlerle birlikte 24 saatte yaklaşık 20 binin üzerinde sefer olduğunu belirten Başkan Semih Özmeriç, “Bize göre en riskli mesleklerden biri şoförlük mesleğidir. Hepimiz can taşıyoruz. Bu nedenle seferlerimizin selametle tamamlanması için bu tür etkinliklere de önem veriyoruz” diyerek tüm şoför esnafına kazasız belasız, sağlık ve mutluluk içinde bir yıl diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.