Söğüt Belediyesinde memurun yüzü güldü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Söğüt Belediyesinde memurun yüzü güldü
04 Oca 2018 / Per 12:53
/ 60 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Söğüt İlçe Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında imzalanan sözleşmeyle memurlar atık net 400 TL aylık sosyal denge tazminatı alacak

Bilecik’in Söğüt İlçe Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında imzalanan sözleşmeyle memurlar atık net 400 TL aylık sosyal denge tazminatı alacak.
Söğüt Belediye Başkanlığında çalışan memurların aylık 350 TL olan sosyal denge tazminatı Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir Sakarya Bilecik Şube Başkanı H. Hüseyin Uygun arasında imzalanan sözleşmeyle 400 TL’ye çıkarıldı. Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, yapılan zammın memurlara hayırlı olmasını dileyerek, "Belediyemiz bünyesinde çalışan memurlara yönelik sosyal destek zammına ilişkin olarak Türk Yerel Hizmet-Sen sendikası ile gerekli anlaşmanın sağlandı. Çalışanlarımız aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar" dedi.
Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir Sakarya Bilecik Şube Başkanı H. Hüseyin Uygun ise; Başkan Aydoğdu’ya teşekkür ederek, "Son verilen memur zammından sonra ezilen memurumuz bu sözleşme rahatlatacaktır" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.