Soma Maden Şehitliğinde bakım çalışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Soma Maden Şehitliğinde bakım çalışması
12 Oca 2018 / Cum 10:56
/ 60 Kez Okundu
| |

Manisa il genelindeki mezarlıklarda bakım, onarım, temizleme, ağaç budama ve çiçek ekimi gibi çok sayıda çalışmayı hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Maden Şehitliği ve Anıtı’nda mermer cilalaması ve çiçek ekimine başlayacak

Manisa il genelindeki mezarlıklarda bakım, onarım, temizleme, ağaç budama ve çiçek ekimi gibi çok sayıda çalışmayı hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Maden Şehitliği ve Anıtı’nda mermer cilalaması ve çiçek ekimine başlayacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Bakım-Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Soma mezarlık sorumluları ile birlikte Soma İlçe Mezarlığı ve Maden Şehitleri Anıtı’nda incelemelerde bulundu. İl genelinde bulunan tüm mezarlıklarda bakım, onarım, temizleme, ağaç budama ve çiçek ekimi gibi çok sayıda çalışmayı hassasiyetle sürdürdüklerini belirten Daire Başkanı Çakır, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla ilimiz genelindeki mezarlıkları tek tek geziyor, varsa sorunları tespit ederek anında çözüm getiriyoruz. Soma Maden Şehitliği’mizde de mermer cilalamalarına başlayacağız. Ayrıca mevsimlik çiçek ekimi de gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle elim maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden emekçisi kardeşimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.