Somali Bayındırlık ve İskan Bakanı’ndan İhlâs Vakfı’na ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Somali Bayındırlık ve İskan Bakanı’ndan İhlâs Vakfı’na ziyaret
27 Kas 2017 / Pzt 08:26
/ 37 Kez Okundu
| |

Bir dizi temasta bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Somali Bayındırlık ve İskan Bakanı Sadık Abdullah Abdi, İhlâs Vakfı’nı ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Mehmet Okyay ve Mütevelli Heyeti Üyeleri ile görüştü

Bir dizi temasta bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Somali Bayındırlık ve İskan Bakanı Sadık Abdullah Abdi, İhlâs Vakfı’nı ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Mehmet Okyay ve Müte velli Heyeti Üyeleri ile görüştü.
Yüksek öğrenimini Orta Doğu Teknik Üni versitesi’nde tamamlayan Somali Bayındırlık ve İskan Bakanı Sadık Abdullah Abdi, Türkiye’nin ve İhlâs Vakfı’nın Somali’ye yaptığı yatırım ve yardımlardan dolayı teşekkür ederek Türk yatırımcı ve iş adamlarını Somali’ye yatırım yapmaya da vet etti.
İhlâs Vakfı Müte velli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 2012 yılında Somali’ye giderek iç savaş ve kuraklık sebebiyle yaşanan yokluk ve dramı bizzat gözlemlediklerini belirtti. Okyay, güçlerinin yettiği kadar hayırse verlerin yardımlarını Somali’ye ulaştırdıklarını ve bundan sonra da ulaştırmaya devam edeceklerini vurguladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.