Sporder Bayan Voleybol Takımı 2. Lige çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sporder Bayan Voleybol Takımı 2. Lige çıktı
12 Mar 2018 / Pzt 17:50
/ 173 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’da yapılan Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakalarına katılan Adıyaman Sporder Bayan Voleybol Takımı bir ilke imza atarak namağlup olarak 2

Diyarbakır’da yapılan Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakalarına katılan Adıyaman Sporder Bayan Voleybol Takımı bir ilke imza atarak namağlup olarak 2.lige çıkmayı başardı.
Adıyamanlı Bayan Voleybolcuların başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, bayan voleybol takımının oyuncularını ve kulüp yönetimini tebrik etti.
İl müdürlüğünde sporcularla elde ettikleri başarıyı değerlendiren Müdür Keleş, Adıyaman’da ilk kez bir voleybol takımının 2.lige çıkma başarısı gösterdiğini belirterek, Adıyamanlı Kız Voleybol takımının başarısı namaglup başarı ile taçlanmıştır diyerek, bu başarıyı 1.ligin müjdesi olarak kabul ettiğini söyledi.
Filenin sultanları ise Adıyaman adına elde ettikleri başarının kendilerini bir üst lig için motive ettiğini belirterek, il müdürlüğünün kendilerine gösterdiği desteklerden duydukları mutluluğu ifade edip teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.