Subaşıoğlu, projelerini anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Subaşıoğlu, projelerini anlattı
25 Eki 2017 / Çar 16:54
/ 20 Kez Okundu
| |

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) üyelerine projelerini anlattı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) üyelerine projelerini anlattı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MÜSİAD üyelerini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgiler verdi. Merkezefendi ilçesinde eğitime çok önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemize yeni bir projemizi daha kazandırıyoruz. Merkez Kütüphane projemizin inşaatı son sürat devam ediyor. Kütüphanemizde bin 100 metrekare yetişkin kütüphanesi, 800 metrekare çocuk kütüphanesi, bireysel ve grup çalışma odaları, konferans salonu, açık hava tiyatrosu, 300 metrekarelik bir kitap kafe gibi birçok sosyal alan yer alacak. Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, ilçe sınırları içindeki tüm okullara ücretsiz servis araçlarıyla 24 saat boyunca hizmet verecek. Modern ve farklı mimarisiyle göz kamaştıracak. Esnek ve serbest bir yapısı var. Yaşayan ve nefes alan bir mimarisi olacak. On binlerce kitabımız içerisinde olacak. Herkes ilçemizdeki kütüphanemizi işaret edecek” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.