Süleymanpaşa Çocuk Kulübü 7 bin üyesi ile dolu dolu bir yıl geçirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süleymanpaşa Çocuk Kulübü 7 bin üyesi ile dolu dolu bir yıl geçirdi
16 Oca 2018 / Sal 17:07
/ 45 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan ve 2017 yılı içinde 7 binden fazla üyeye ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, 2017 yılında çok sayıda etkinlikle üyelerine unutulmaz bir yıl yaşattı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan ve 201 7 yılı içinde 7 binden fazla üyeye ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, 201 7 yılında çok sayıda etkinlikle üyelerine unutulmaz bir yıl yaşattı.
201 7’ye “Yeni Yıla Merhaba” partisi ile başlayan Çocuk Kulübü, yıl boyunca çocuk part ilerinden sportif faaliyetlere, zeka oyunlarından çocuk tiyatrolarına kadar bir birinden farklı 48 etkinliğe imza attı. Çocuk Kulübü, 201 7 boyunca 7 farklı çocuk tiyatrosu, 6 çocuk partisi, yıl boyu süren at binme eğitimleri, 7 Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi etkinliği, şehirlerarası gez iler, Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim alan dezavantajlı çocuklara yönelik 5 farklı etkinlik, yarı yıl tatilinde bir ay süreyle buz pateni, 20’den fazla zeka oyununun öğretildiği oyun etkinlikleri ve daha birçok farklı etkinlikle üyelerine güzel bir yıl yaşattı.

Yaza çocuk kulübü damga vurdu
Bunların dışında 20’den fazla branşta iki ay boyunca eğitim veren yaz okulu ile Çocuk Kulübü üyeleri spor, sanat ve teknoloji ile dolu" href="/tag/ dolu/"> dolu bir yaz geçird iler. Ayrıca Temmuz ayında dördüncüsü düzenlenen Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayı’nda çocuklar 15 gün boyunca ünlü ressamlarla birlikte uygulamalı resim eğitimi aldılar. 201 7 yazına gerçekleştirdiği etkinliklerle damgasını vuran Çocuk Kulübü, a ilelerin de yüzünü güldürdü. Çocuk Kulübü bünyesinde 201 7 yılı içinde düzenlenen etkinliklerin tamamı ücretsiz olarak kulüp üyelerine sunuldu.

Mutlugiller’in öykülerini çocuklar yazdı
Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün oluşturduğu hayal kahramanları olan Mutlugiller çizgi romanında yayınlanan öyküler için ilk ve ortaokul öğrenc ilerine yönelik öykü yarışması düzenlendi. Bu yarışmada dereceye giren öyküler, Mutlugiller’in yeni sa yılarında yayınlandı ve yayınlanan öykülerin yazarlarına Süleymanpaşa Belediyesi tarafından telif hakları ödendi. Mutlugiller her ay düzenli olarak Çocuk Kulübü üyelerinin adreslerine ulaştırıldı.
UNICEF’in Çocuk Dostu Belediye ilan ettiği Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü ve Çocuk Hakları Birimi, kulüp üyelerine yıl boyunca çocuk hakları ile ilgili bilg ilendirmeler yaptı. Çocuk Kulübü bünyesinde oluşturulan ve üye çocuklardan oluşan Çocuk Meclisi, yeni yönetim kurulunu seçimle belirleyerek yıl boyunca çeşitli toplantı etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.