Sultan Murad Tugayları’ndan Doğu Guta’ya yakacak yardımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Şub 2018 / Cum 12:24
/ 27 Kez Okundu
| |

Sultan Murad Tugayları, Rus ve Suriye savaş uçaklarının bombalamaya devam ettiği, rejim muhalifi Suriyelilerin muhasara altında tutulduğu Şam yakınlarındaki Doğu Guta bölgesindeki vatandaşlara yakacak yardımında bulundu

Sultan Murad Tugayları, Rus ve Suriye savaş uçaklarının bombalamaya devam ettiği, rejim muhalifi Suriyelilerin muhasara altında tutulduğu Şam yakınlarındaki Doğu Guta bölgesindeki vatandaşlara yakacak yardımında bulundu.
Sultan Murad Tugayları, Suriye’deki Esad rejiminin başkent Şam’da abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesindeki vatandaşlara yüzlerce ton odun dağıttı. Yardım için teşekkürlerini sunan bir vatandaş, “ Sultan Murat Tugayına bize yakacak yardımı yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Onlar gibilerin sayısı artsın. Bu yardımın devamının gelmesini istiyoruz. Buradaki insanların yiyeceğe, içeceğe, giyeceğe ve yakacağa ihtiyacı var. Burada bir torba ekmeğin fiyatı 1500 Suriye lirası yani 12 Türk lirası ediyor. Bizi unutmamanızı temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan, Suriye’nin başkenti Şam yakınlarındaki Doğu Guta ve İdlib kırsalında devam eden bombardımanda ölü sayısı 180’i geçmişti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.