Suriye üzerinden gelen toz fırtınası Giresun Şebinkarahisar’ı da etkisi altına aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Suriye üzerinden gelen toz fırtınası Giresun Şebinkarahisar’ı da etkisi altına aldı
25 Eki 2017 / Çar 16:54
/ 11 Kez Okundu
| |

Suriye’den gelerek Türkiye’nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer alan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu

Suriye’den gelerek Türkiye’nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer alan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, görüş mesafesini de oldukça düşürdü.
Giresun’a bağlı Şebinkarahisar ilçesi de diğer güney bölgeleri gibi Çarşamba gününe adeta toz bulutu içinde uyandı. İlçeyi kaplayan toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi düşerken, toz bulutuyla ilgili olarak açıklamalar da bulunan Sait Yeğen, "Sabah kalktığımız da başımız da bir ağrı ve nefes darlığı hissettik. Dışarı çıktığımız da da bunun toz bulutun dan olduğunu fark ettik. Bunun Suriye’deki çöl fırtınasının rüzgarla birlikte Şebinkarahisar’a geldiğini bura dan da herhalde Karadeniz’e ka dar ilerleyeceğini düşünüyorum. Baş ağrısı ve nefes darlığı dışın da insan bir zararı var mı bilmiyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.