Suriyeli aile üçüz bebeklerine Recep, Tayyip, Emine ismini verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Suriyeli aile üçüz bebeklerine Recep, Tayyip, Emine ismini verdi
23 Şub 2018 / Cum 09:53
/ 174 Kez Okundu
| |

Suriye’deki savaştan kaçarak Denizli’de yaşamaya başlayan Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti 6 ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi

Suriye’deki savaştan kaçarak Denizli’de yaşamaya başlayan Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti 6 ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi. Cumhurbaşkanını çok seven Sarmadawi ailesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istiyor.
7 çocuğu ile birlikte 4 yıl önce Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Sarmadawi çifti 6 ay önce üçüz bebek sevinci yaşadı. Halepli Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti, Denizli’de dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi. Pamukkale Üniversitesinde dünyaya gelen üçüz bebeklerine çok sevdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ismini veren aile sevgilerini bu şekilde gösterdi.
Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Sarmadawi çiftini, bu hareketinden dolayı da ziyaret edenlerin sayısı her geçen gün arttı.

" Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum"
4 yıl önce savaştan dolayı Türkiye’ye geldiklerini belirten Ramia Sarmadawi "Suriye’de savaş var, bomba var. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum. Başka ülkelerde bu kadar rahat yok. Burası çok rahat. Elhamdülillah, bu aile çok iyi insanlar. Bu annem bu babam oldu. Hastanede yattım, bizimle yattılar. Çok iyiler. Benim kardeşim vefat etti Suriye’de. Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum ve görüşmek istiyorum" dedi.

"Çocuklarımıza Cumhurbaşkanını çok sevdiğimiz için isimlerini verdik"
Diğer ülkelerde yasakların olduğunu belirten baba Ammar Sarmadawi "Başka devletlerde yasak çok. Çalışmak yasak, ev kiralamak yasak. Türkiye’de yasak yok. Ev kiralamak, oturmak, çalışmak rahat. Başka ülkelerde dışarı çıkmak yasak. Çocuklarımıza Cumhurbaşkanını çok sevdiğimiz için isimlerini verdik ve kendisi ile görüşmek istiyoruz" dedi.
Denizli Kredi Yurtlar Kurumu Pamukkale Yurdu idarecileri ve öğrencileri de sık sık aileyi ziyaret ederek ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.