Süt gelirini Mehmetçik için bağışladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süt gelirini Mehmetçik için bağışladılar
14 Mar 2018 / Çar 09:01
/ 17 Kez Okundu
| |

Altıeylül ilçesi’ne bağlı Bayat Mahallesinde bulunan süt üreticileri tonlarca sütün satışından gelen geliri Afrin’de operasyonda görev yapan kahraman Mehmetçiklere bağışladı

Altıeylül ilçesi’ne bağlı Bayat Mahallesinde bulunan süt üreticileri tonlarca sütün satışından gelen geliri Afrin’de operasyonda görev yapan kahraman Mehmetçiklere bağışladı.
Balıkesir merkez ilçesi Altıeylül’e bağlı kırsal mahallesi, Bayatlı süt üreticileri 3 ton sütün gelirini Afrin zeytin dalı harekatına katılan Mehmetçiklere bağışladılar. Bayat mahallesinde yapılan kampanyaya süt üreticisi olmayan vatandaşlar da maddi olarak destek verdi.
Bayat Mahallesi sakinleri başlattıkları kampanya hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşırken “Her zaman Devletimizin Milletimizin Askerlerimizin arkasındayız. Bizim için savaşıyorlar. Bizden yana helal olsun, yüce Rabbimiz ayaklarına taş değdirmesin. Allah onlara güç kuvvet versin, sağlık versin. Her şeyimiz onlar için helal olsun.” dediler.
Milletçe birlik ve beraberlik örneklerinin en güzel biçimde verildiği bu dönemde böyle bir davranışta bulunan vatandaşları kutlayan Başkan Avcı telekonferans ile bağış kampanyasına katılan üreticileri kutlayarak, “Bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini sizlerle birlikte yaşıyoruz. İbrahim Peygamber ateşe atıldığında su taşıyan karınca misali, Afrin’de kahraman Mehmetçiğimiz çarpışırken ‘Biz de burada sizinle beraberiz’ düşüncesi ile yapılan bu kutsal kampanya için bütün mahalle sakinlerimizi tebrik ve teşekkür ederek saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’da Bayat Mahallesi sakinleri ile yaptığı telekonferans konuşması ile süt üreticilerine teşekkür ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.