Tarih alanında TÜBİTAK bölge birincisi Kütahya’dan

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tarih alanında TÜBİTAK bölge birincisi Kütahya’dan
21 Mar 2018 / Çar 12:23
/ 151 Kez Okundu
| |

Bursa’da gerçekleştirilen TÜBİTAK bölge yarışması Tarih alanında Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Azize Koyak ve Afra Nur Kalender’in "İki Dergi Arasından Eğitime Bakış" isimli projesi bölge birincisi oldu

Bursa’da gerçekleştirilen TÜBİTAK bölge yarışması Tarih alanında Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Azize Koyak ve Afra Nur Kalender’in "İki Dergi Arasından Eğitime Bakış" isimli projesi bölge birincisi oldu.
Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen TUBİTAK bölge yarışmasına Bursa bölgesinden Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Bursa, Kütahya, Çanakkale, Yalova illerinden 12 alandan toplam 100 proje katıldı. Kütahya’dan 15 proje sergilenmeye layık görüldü. Tarih alanından ise toplam 10 proje Bursa’ya katıldı. Projeler öncelikle halk ve öğrenciler tarafından gezildi. Daha sonra proje sahipleri projelerini sunmak üzere jüri karşısına çıktı. Jürinin değerlendirilmeleri sonucunda düzenlenen ödül töreninde birinci, ikinci ve üçüncü olan projeler ödüllendirildi. Tarih alanındaki bölge birincisi Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden Azize Koyak ve Afra Nur Kalender’in "İki Dergi Arasından Eğitime Bakış" isimli projesi oldu.(EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.