Taşköprü’de TOKİ konutları hızla yükseliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taşköprü’de TOKİ konutları hızla yükseliyor
15 Oca 2018 / Pzt 14:57
/ 70 Kez Okundu
| |

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan 310 konut, 1 cami ve 3 ticari alanda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan 310 konut, 1 cami ve 3 ticari alanda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın girişimleri ve AK Parti Kastamonu Milletvekillerinin desteği sonucu ilçede yapımına başlanılan TOKİ konutlarının yer alacağı Kurbantepe Mevkii’nde yüklenici firma tarafından şuna kadar 6 binanın kabası tamamlanırken havalarında müsaade etmesi nedeniyle çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Sık sık TOKİ şantiyesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçede yapılacak 310 konut, 1 cami ve 3 ticari alanın bulunduğu TOKİ inşaatının kısa sürede hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Firmanın taahhüt ettiği sürede çalışmalarını tamamlayacağına inanıyorum. Burasının emeklilerimizin ve ihtiyaç sahiplerinin kendi evlerine kavuşmalarını sağlayacak olmasından ise ayrıca mutluluk duyuyoruz. Bu projenin ilçemize kazandırılmasında büyük katkı sağlayan AK Parti Kastamonu Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığı’na, AK Parti İl ve İlçe Başkan ve yönetimlerine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.