Tatvan’da iş yeri açılışı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tatvan’da iş yeri açılışı yapıldı
10 Mar 2018 / Cmt 12:51
/ 66 Kez Okundu
| |

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yeni hizmete giren “Palmi AVM” isimli iş yerinin açılışı yapıldı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yeni hizmete giren “Palmi AVM” isimli yerinin açılışı yapıldı.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete giren “Palmi AVM” için açılış programı düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış programı kapsamında İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkan Vekili Baki Menteş, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ ve davetliler tarafından açılış kurdelesi kesilerek, mağaza hizmete açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilerle birlikte yerini gezen Kaymakam Özkan, yeri ortaklarından Kerem Demir’den mağaza ile ilgili bilgi aldı.
İş yerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Özkan, açılan her yeni yerinin hem istihdama hem de ekonomiye olumlu katkılar sunduğunu ifade etti. Kaymakam Özkan, yeri sahiplerine helalinden bol kazançlar dileğinde bulundu.
İş yeri ortaklarından Kerem Demir ise, hem Tatvan’ın ekonomisine hem de istihdamına katkı sunacak olan güzel bir mağaza kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Açılışa özel birçok üründe indirim sağladıklarını kaydeden Demir, ilçe ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını ifade etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.