Tavşanlı’dan Afrin’e yola çıktılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tavşanlı’dan Afrin’e yola çıktılar
23 Mar 2018 / Cum 12:34
/ 93 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden, İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi’nden 3 motosikletli "2 Teker Moto Zeytindalı" etkinliğine katılmak üzere yola çıktı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden, İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi’nden 3 motosikletli "2 Teker Moto Zeytindalı" etkinliğine katılmak üzere yola çıktı.
Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında biraraya gelen İsmail Pınar, Yusuf Ovacıklı ve İbrahim Tuncay, İHH Antalya Şubesi tarafından Afrin Harekatına destek amacıyla organize edilen motosiklet konvoyuna katılmak için Antalya’ya yola çıktı.
Grup adına açıklama yapan İsmail Pınar, amaçlarının sınır ötesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi destek olmak olduğunu belirterek," Şanlı ordumuzun asker ve polislerini,onlarla birlikte hareket eden Özgür Suriye Askerlerini kucaklamaya,onlara tebrik ve şükranlarımızı sunmaya,onlarla aynı duyguları taşıdığımızı bildirmeye, onlara Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerimi ve şanlı bayrağımızı hediye sunmaya karar verdik. Bunu da bizzat kendimiz yapacağız inşallah." dedi.
Yol güzergahında toplamda 20 motosikletlinin etkinliğe katılacağını belirten Pınar, " İki Teker Moto Zeytin Dalı adını verdiğimiz konvoyumuz yedi düvelin desteklediği terör örgütlerine karşı yiğitçe savaşan, mücadele eden asker,polis ve ÖSO birliklerimizi ve komuta kademelerini ziyaret edecek, imkan dahilinde Afrin’e kadar gidecek olup hediyelerini ve şükranlarını sunup dönecektir." diyerek 25 Mart Pazar günü geri dönmeyi planladıklarını söyledi. (Tİ - EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.