Tayini çıkan cumhuriyet savcına veda yemeği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tayini çıkan cumhuriyet savcına veda yemeği
04 Oca 2018 / Per 09:18
/ 39 Kez Okundu
| |

Muş’un Malazgirt ilçesinde görevliyken tayini Hatay’a çıkan Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen’in onuruna Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç tarafından veda yemeği verildi

Muş’un Malazgirt ilçesinde görevliyken tayini Hatay’a çıkan Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen’in onuruna Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç tarafından veda yemeği verildi.
Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen onuruna verilen veda yemeğine Kaymakam Soner Kırlı, Garnizon Komutanı Personel Teğmen Osman Ateş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, Hakim Garip Aykanat, Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Malazgirt ilçesinde görev yapan avukatlar, adliye personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Kaymakam Soner Kırlı, "Savcımızla ilçemizin huzuru ve barışı için çok yol kat ettik. İlçemizdeki bu huzur ortamını oluşturmak için birçok kararı birlikte aldık. Değerli savcımla çalışmaktan son derece mutlu oldum. Tayin olduğunuz yerlerde başarılarınızın devamını dilerim" dedi.
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ise, bir Malazgirtli olarak Savcı Özen’i tanımaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Savcımı tanımaktan son derece onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Vedalar zordur. Tam alışıyorsunuz bir de bakıyorsunuz tayinleri çıkmış gitmişler. Bu ilçede barışın sağlanması ve huzur ortamının oluşması için göstermiş olduğunuz gayretleri takdirle karşılıyoruz. Ben Malazgirt’te yaşayan tüm vatandaşlar adına sizlere çok teşekkür ediyorum. İlçemizde sağlamış olduğunuz huzur ortamı için de sonsuz sevgilerimi sunarım. Yeni görev yerinizde başarılar dilerim” diye konuştu.
Malazgirt Adliyesi personelleri adına yemekte konuşan Hakim Garip Aykanat ise, Malazgirt ilçesinde sağlanan huzur ve kardeşlik ortamı için önemli kararlara imza atan Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu. Hakim Aykanat, “Adliyemizde cumhuriyet savcısı olarak görev yapan Özgür Özen, Hatay Altınözü ilçesine atanmıştır. Kendisine Malazgirt halkının huzuru, refahı ve mutluğu için göstermiş oldukları üstün gayret, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Savcımla çalışmak çok büyük bir mutluluktu bizler için. Savcıma yeni görev yerinde başarılar diler, tüm hayatı boyunca üstün başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Veda yemeğinde tayini Hatay Altınözü ilçesine çıkan Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen, görev süresi boyunca halkla bütünleştiklerini belirterek, "Bu şirin ve tarihi ilçede cumhuriyet savcısı olarak görev yapmak çok onur vericiydi. Burada çok güzel günlerimiz oldu. İlçenin barışı huzuru ve refahı için kaymakamım ve çok değerli çalışma arkadaşlarım ile önemli kararlar aldık. Çok şükür aldığımız çok kritik kararların hepside Malazgirt halkı için çok olumlu sonuçlandı. Çok şükür ilçemizde barış ve huzur ortamını en üst seviyelere çıkardık. Bunu yaparken bizlere her daim desteklerini sunan Kaymakamımız Soner Kırlı, askerimiz ve polisimizin de üstün gayretleri ve başarılı çalışmaları sayesinde çok güzel bir huzur ortamı oluşturduk. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni en iyi şekilde yürüttüğüme inanıyorum. Tabi bizim için hüzünlü bir gün. Tabi her görevin bir başlangıcı ve bitişi vardır. Malazgirt’te yaklaşık bir yılımı tamamladım ve şimdi ayrılık vakti. Bizlere bu veda gecesini tertipleyen başta Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’a ve siz değerli sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni bu veda gecesinde yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından tayini çıkan savcıya plaket ve çeşitli hediyeler verildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.