TEGV’den Büyükşehire teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TEGV’den Büyükşehire teşekkür
27 Şub 2018 / Sal 13:48
/ 47 Kez Okundu
| |

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Sait Tosyalı, Samsun’da sürdürdükleri eğitim faaliyetlerinde en büyük desteği veren Samsun Büyükşehir Belediyesine teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Sait Tosyalı, Samsun’da sürdürdükleri eğitim faaliyetlerinde en büyük desteği veren Samsun Büyükşehir Belediyesine teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.
Turmepa Deniz Temiz Derneği Genel Koordinatörü Tuncer Üçüncüoğlu ve TEGV Samsun Eğitim Parkı Yöneticisi Nehir Günay’ın katıldığı ziyarette TEGV Heyeti, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile bir araya geldi.
Ziyarette Samsun Büyükşehir Belediyesinin eğitim faaliyetlerine büyük destek verdiğini ifade eden TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, yardım ve katkılarından dolayı Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve yönetimine teşekkür etti. Eğitim çalışmaları hakkında Genel Sekreter Öncel’e bilgi veren Genel Müdür Tosyalı, çocukların en şekilde eğitilip geleceğe hazırlanmasında birlikte çalışmalar yürütecekleri için memnuniyet duyduğunu kaydetti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.