TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay’dan Dicle Elektrik’e ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay’dan Dicle Elektrik’e ziyaret
02 Şub 2018 / Cum 12:12
/ 128 Kez Okundu
| |

Türkiye Elektrik İletim A

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. ( TEİAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek değerlendirme toplantısına katıldı. Atalay, Dicle Elektrik Dağıtım’ın çalışma koşullarının zorluklarının farkında olduklarını belirterek bölgede iletim kapasitesinin artırılması için her türlü desteği sunacaklarını açıkladı.
Bazı inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Batman’a gelen TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğünü de ziyaret etti. İl Müdürlüğü’ne gelişinde Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, İl Müdürü Yusuf Açar ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Atalay, burada gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.
Genel Müdür Yardımcısı ve daire başkanlarından oluşan bir heyet ile toplantıya katılan Abdullah Atalay, TEİAŞ olarak Dicle Elektrik Dağıtım’ın hizmet verdiği bölgeyi ve şirketin çalışma koşullarının zorluklarını iyi bildiklerini söyledi. TEİAŞ olarak üst düzey işbirliğine ve koordinasyona büyük önem verdiklerinin altını çizen Genel Müdür Atalay, "Bölgedeki iletim kapasitesinin güçlendirilmesi ile ilgili olarak, bölgenin dağıtım şirketi olan Dicle Elektrik’in taleplerini dinleyeceğiz. Bu talepler bizim için önemli ve değerlidir. Taleplerinize öncelik verecek, her türlü desteği sunacağız’’ şeklinde konuştu.

"İşbirliği isteği enerji kalitesine katkı sunacak"
Toplantıda konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel ise TEİAŞ’ın üst düzey yetkililerinin bölgeye ve şirketlerine yaptıkları bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karagüzel, "Hem dağıtım, hem iletim tecrübesi üst düzeyde bulunan TEİAŞ yöneticilerinin, bu işbirliği isteğinin bölgedeki enerji kalitesi ve tedarikine çok büyük katkı sunacağına inanıyorum’’ dedi.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından, TEİAŞ ve Dicle Elektrik’in ortak bir anlayış ile bölgedeki vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladığına dikkat çekilirken, dağıtım ve iletimin işbirliği sayesinde elektrik hizmetlerinde daha güzel çalışmalar yapılabileceğine vurgu yapıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.