Tekin’i ziyaret edip Gazeteciler Günü’nü kutladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tekin’i ziyaret edip Gazeteciler Günü’nü kutladılar
11 Oca 2018 / Per 14:11
/ 106 Kez Okundu
| |

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü, MHP İl Başkanı ve yönetimi, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı İHA Bartın Temsilcisi Halil Tekin’i ziyaret etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü, MHP İl Başkanı ve yönetimi, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı İHA Bartın Temsilcisi Halil Tekin’i ziyaret etti.
"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle İhlas Haber Ajansı Bartın Temsilcisi Halil Tekin’e gerçekleşen ziyarette Kültür ve Turizm Müdürü gazetecilik görevinin ne kadar zor olduğuna değindi. İl Müdürü Fuat Dursun " Bugün sizleri ziyaret ettik, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü bir kez daha kutluyorum. Biz sizi Bartın’ımızın gözü kulağı olarak biliyoruz, inşallah birlikte kurum olarak ileride güzel ile katma değer bir şeyler oluştura bilirsek mutluluk duyarım" dedi.
Öte yandan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik de İHA Bartın Temsilcisi Halil Tekin’i ziyaret etti. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzarslan da Tekin’i ziyaret etti. Yavuzarslan, "Tüm çalışan meslektaşlarımızın gününü kutluyorum, biz gazeteciler derneği olarak 10 Ocak gününü kabul ediyoruz. İHA ailesinin gününü kutluyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.