TEMA Vakfı Ağrı’da yeni dönem çalışmalarını planladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TEMA Vakfı Ağrı’da yeni dönem çalışmalarını planladı
19 Ara 2023 / Sal 12:07
/ 1 Kez Okundu
| |

TEMA Vakfı Ağrı İl Temsilciliği ve ilçe sorumluları, çevre koruma ve kalkınma projelerini görüşmek üzere toplandı.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Ağrı İl Temsilciliği ve ilçe sorumluları, yeni dönem çalışmalarını konuşmak üzere bir araya geldi.
Doç. Dr. Ahmet Akçay başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Ağrı ilinde devam eden ve planlanan çevre koruma ve kalkınma projeleri ele alındı. Toplantıya Patnos İlçe Temsilcisi Mesut Çelik ile Diyadin İlçe Sorumlusu Adil Can Güldü de katıldı.
Toplantıda, TEMA Vakfı’nın çalışma sahaları arasında yer alan savunuculuk, ağaçlandırma, kırsal kalkınma, iklim değişikliği politikaları gibi konular üzerinde duruldu. Vakıf gönüllülerinin de yer aldığı toplantıda, Ağrı’nın çevresel sorunlarına yönelik yapılabilecek faaliyetler tartışıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan TEMA Vakfı Ağrı İl Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Akçay, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eko Ağrı projesine destek verdiklerini belirterek, “Bu kapsamda ortaokul ve liselerde ‘İklim Değişikliği’ konulu seminerler vereceğiz. İl Merkezi ile ilçelerde 40’a yakın okulda TEMA Vakfı Eğitim Programlarını uyguladık. Programlarda gönüllü olarak yer alan öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Bu programlar aracılığıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde yer alan öğrencilerin çevre okuryazarlık becerilerinin geliştirilmesini hedefliyoruz” dedi.
Toplantıda yer alan gönüllülere teşekkür mektupları ve gönüllü rozetlerinin dağıtılması ile toplantı sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.