TESO Başkanlığına Avci seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TESO Başkanlığına Avci seçildi
26 Mar 2018 / Pzt 09:25
/ 94 Kez Okundu
| |

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) Başkanlığına Ecvet Avci seçildi

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ( TESO) Başkanlığına Ecvet Avci seçildi.
İlçedeki bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimde 4 aday yarıştı. Seçimde bin 311 esnafın 950’si oy kullanırken, 21 oy ise çeşitli sebeplerden dolayı geçersiz sayıldı. Yapılan seçim sonucunda başkan adayı Ecvet Avci kullanılan oyların 459’unu alarak TESO’nun yeni başkanı oldu. Seçim sonucunun açıklanmasıyla adaylar birbirlerini tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Ecvet Avci, bunun bir seçim olmadığını ve bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, “Arkadaşlarımız 4 yıl emek verdiler, çaba verdiler. Hepinizin huzurunda onlara teşekkür ediyorum. Desteklerinizden dolayı hepinizden Allah razı olsun” dedi.
TESO’nun 14 Ocak 2018 tarihinde yapılan 29. Olağan Genel Kurulunda Hişyari Sağnıç başkan seçilmişti. Ancak, yapılan itirazlar sonrasında mazbatasını alıp göreve başlamasına karşın başkan seçilmek için gerekli şartları taşımadığı gerekçesiyle seçilen mevcut yönetimin devamına, Başkan Hişyari Sağnıç’ın ise başkanlığının düşürülmesine, seçimde ikinci en çok oyu alan bir önceki dönem başkanı Emrullah Tekin’e ise görev verilmesine karar verilmiştir. Ancak yaşanan bu gelişmenin ardından Hişyari Sağnıç’ın yönetimi neticesinde TESO’nun Olağan Üstü Genel Kurulu için 25 Mart 2018 tarihi belirlenmişti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.