THY Süleymaniye ve Erbil uçuşları devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
THY Süleymaniye ve Erbil uçuşları devam ediyor
27 Eyl 2017 / Çar 13:05
/ 88 Kez Okundu
| |

Irak’ın Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarını 29 Eylül tarihi itibariyle uluslararası hava trafiğine kapatacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili THY açıklama yaptı

Irak’ın Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarını 29 Eylül tarihi itibariyle uluslararası hava trafiğine kapatacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili THY açıklama yaptı. Açıklamada, kendilerine bir resmi bildirim olmadığı ve uçuşlara devam edildiği belirtildi.
Irak’ın Sivil Havacılık Kurumu’nun, Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarını 29 Eylül tarihi itibariyle uluslararası hava trafiğine kapatacağı ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından THY açıklama yaptı. Türk Hava Yolları ( THY) yaptığı açıklamada, Süleymaniye ve Erbil kentlerine yapılan uçuşlarla ilgili kendilerine bir resmi bildirim olmadığını açıklayarak uçuşların devam ettiğini bildirdi.
Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Çeşitli basın-yayın organlarında Irak Sivil Havacılık Kurumu’nun Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarını 29 Eylül tarihi itibariyle uluslararası hava trafiğine kapatacağı ile ilgili haberler yer almaktadır. Bu konuda Türk Hava Yolları’na iletilmiş resmi bir bildirim olmamakla birlikte bu iki kente olan tüm tarifeli uçuşlarımız planlandığı şekilde gerçekleştirilmektedir."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.