Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi hizmete girdi
31 Oca 2018 / Çar 16:34
/ 54 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Çorlu ilçesine ‘Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi’ açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Çorlu ilçesine ‘ Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi’ açıldı. Açılışı gerçekleştirilen servis, Çorlu, Ergene ve Marmaraereğlisi ilçelerindeki şoför esnafına hizmet verecek.
Bölgede görev yapan şoför esnafının işlemlerini daha kolay gerçekleştirmesini sağlayacak olan Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi’nin açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş ve oda esnafı katıldı.
Törende konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Ticari Plaka İşlemleri Çorlu Servisi’nin tüm Çorlu, Ergene ve Marmaraereğlisi esnafına hayırlı olmasını diledi. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş da birimin Çorlu’da açılmasının önemine değinerek, "Bu konuda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere, herkese teşekkür ederim" dedi.
Açılış töreni, kesilen kurdelenin ardından Başkan Kadir Albayrak ve diğer katılımcıların Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü Çorlu Servisi’ni gezmesi ve yetkili personelden tesis hakkında bilgi alması ile son buldu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.