Tijen Ziyal: “Dut doğada bulunan en faydalı, koruyucu ve iyileştirici özellikleri en güçlü meyvelerden biri”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tijen Ziyal: “Dut doğada bulunan en faydalı, koruyucu ve iyileştirici özellikleri en güçlü meyvelerden biri”
09 Şub 2018 / Cum 11:42
/ 97 Kez Okundu
| |

Dut firması kurucusu Tijen Ziyal, Dut’un doğada bulunan en faydalı, koruyucu ve iyileştirici özellikleri en güçlü meyvelerden biri olduğunu söyledi

Dut firması kurucusu en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/tij en" href="/tag/ en/"> en/">Tij en" href="/tag/ en/"> en Ziyal, Dut’un doğada bulunan en" href="/tag/ en/"> en faydalı, koruyucu ve iyileştirici özellikleri en" href="/tag/ en/"> en güçlü mey velerd en" href="/tag/ en/"> en biri olduğunu söyledi.
Ziyal, "Dut ağaçları ülkemizde bir çok yerde yetişebil en" href="/tag/ en/"> en bir ağaçtır. Dut yüzde 100 organik bir besindir. Çünkü dut ve dut ağacına dadanan bir zararlı olmadığı için ilaçlama gerektirmez. Bu ned en" href="/tag/ en/"> enle de güv en" href="/tag/ en/"> enle tüketilebilir. Beyaz dut, insanın k en" href="/tag/ en/"> endi bünyesinde üretemediği, sadece gıdalardan alabildiği yağ asitleri içerir. Bunlar linoleik, linol en" href="/tag/ en/"> enik ve oleik asitlerdir. Söz konusu yağ asitleri hücre zarının oluşturulmasında kullanılır, ayrıca beyin ve sinir sisteminin gelişmesi için de gereklidir" dedi.
Immunflex Dut firması kurucusu en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/tij en" href="/tag/ en/"> en/">Tij en" href="/tag/ en/"> en Ziyal beyaz duttan elde ettiği ürünlerind en" href="/tag/ en/"> en biri olan dut unu ile ilgili değerl en" href="/tag/ en/"> endirmelerde bulundu.
Yaklaşık 3 yıl önce dutun faydalarını keşfed en" href="/tag/ en/"> en Girişimci en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/tij en" href="/tag/ en/"> en/">Tij en" href="/tag/ en/"> en Ziyal, fikrini geliştirmek için başvurduğu Bezmiâlem Vakıf Üni versitesi ile beraber yürüttükleri çalışmalarda dut yaprağından elde edil en" href="/tag/ en/"> en un ile çeşitli gıda ürünleri elde etti.
Girişimci en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/tij en" href="/tag/ en/"> en/">Tij en" href="/tag/ en/"> en Ziyal sözlerine şöyle devam etti; "Beyaz dut unu yüksek miktarda mey ve sekeri, vitamin, mineral ve organik asit içermesind en" href="/tag/ en/"> en dolayı insan besl en" href="/tag/ en/"> enmesi açısından, özellikle bebekler ve çocuklar için son derece yararlı bir üründür. Çocukların besl en" href="/tag/ en/"> enme çantalarına ekl en" href="/tag/ en/"> enebilir. Bebek mamalarında 6. aydan itibar en" href="/tag/ en/"> en ek gıda olarak kullanılabilir."
en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/tij en" href="/tag/ en/"> en/">Tij en" href="/tag/ en/"> en Ziyal, beyaz dut unu ile en" href="/tag/ en/"> endüstriyel şeker kullanmadan birbirind en" href="/tag/ en/"> en lezzetli pastalar, çörekler ve atıştırmalıklar yapılabileceğini belirterek, "Bir gıda eğer yüksek oranda antioksidan, vitamin ve diğer yararlı besin değerleri içeriyorsa "süper besin" olarak adlandırılır. Beyaz dut unu içerdiği oleik asit, linoleik asit, linol en" href="/tag/ en/"> enik asit, karbonhidrat ve protein ile en" href="/tag/ en/"> en iyi süper besinlerd en" href="/tag/ en/"> en biridir. Ayrıca beyaz dut unu yüksek oranda antioksidan ve vitamin içermektedir" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.