TOGG'dan herkesi şaşırtan model geliyor: İşte ucuza satılacak o araç

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TOGG'dan herkesi şaşırtan model geliyor: İşte ucuza satılacak o araç
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
04 Oca 2024 / Per 18:46
/ 187 Kez Okundu
| |

TOGG, hafif ticari araç segmentinde eniştelere yönelik çekici bir müjdeyle geliyor. Yeni model, Fiat Doblo'yu geçerek daha ekonomik bir seçenek sunacak. TOGG'un hafif ticari aracının çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili beklentiler artıyor.

TOGG, eniştelere özel tasarlanmış yeni bir hafif ticari araç modeliyle heyecan yaratıyor. Fiat Doblo'yu geride bırakacak bu araç, üstelik T10X'ten daha ekonomik olacak.
TOGG'un hafif ticari araçları ne zaman satışa çıkacak ve fiyatları nasıl olacak? İşte beklenen detaylar...
 


O ARAÇ ÇIKACAK MI?

Yurt'ta yer alan habere göre, hafif ticari TOGG modelinin 2026 yılında yollarda olması öngörülüyor. TOGG'un hafif ticari versiyonunun genel hatları itibariyle TOGG T10X modelinin temel yapısını taşıyacağı biliniyor. Fakat bu noktada asıl önemli olan hafif ticari TOGG modelinin fiyatı.
 


PEKİ FİYATI NE KADAR OLACAK?

Hafif ticari TOGG, hali hazırda satışta olan T10X modelinden çok daha ucuz olacak. Çünkü ülkemizde hafif ticari araçlardan alınan vergiler binek otomobillerden alınan vergilere göre çok daha az.
 
Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre, hafif ticari TOGG modeli T10X ile aynı motora sahip olacak. Dahası otomobilin iç dizaynından kullandığı yazılıma kadar pek çok detay da T10X ile benzerlik taşıyacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.