Tok: "2,5 aylık Furkan bebek çok şanslı”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tok:
12 Eki 2017 / Per 18:33
/ 55 Kez Okundu
| |

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesiyle kutsal topraklara giden 2,5 aylık Furkan bebeğin çok şanslı olduğunu söyledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesiyle kutsal topraklara giden 2, 5 aylık Furkan bebeğin çok şanslı olduğunu söyledi.
Başkan Erdoğan Tok, hacı ziyaretleri kapsamında Hançerli Mahallesi Dikmen Sokak’ta Özer ailesinin evine konuk oldu. Sündüs ve Orhan Özer çiftinin 2, 5 aylık oğulları olan Furkan bebeğin de anne ve babasıyla kutsal topraklara götürülmesi nedeniyle Başkan Erdoğan Tok, bebekle bir süre vakit geçirdi.

Erdoğan Tok’un ziyareti memnun etti
Yeni doğan bebekleri ile kutsal topraklara gitmelerinden duydukları mutluluğu ifade eden Sündüs ve Orhan Özer çifti, kutsal topraklarda yaşadıklarını Başkan Tok ile paylaştı. Başkan Tok’un kendilerine yaptığı ziyaretten memnun olduklarını kaydeden Özer Çifti, Kâbe’de evladımız Furkan’ın ülkesine ve milletine hayırlı bir evlat olması için bol bol dua ettik” dedi.

" Furkan bebek çok şanslı”
2, 5 aylık iken anne ve babasıyla kutsal topraklarda olmasının kendisinde tarif edilemez bir mutluluk oluşturduğunu ifade eden Başkan Tok, “ Furkan bebek çok şanslı. Zaruretten de olsa küçük yaşta kutsal topraklarda olması ayrı bir mutluluk. Ben de 26 yaşında hacca gittim. Genç yaşta oraları görmek apayrı bir haz. Kâbe’yi görmek, kutsal mekânlarda ibadet etmek bambaşka bir duygu. Rabbim Özer çiftinin ibadetlerini kabul etsin. Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürmelerini diliyorum. Furkan bebeğinde vatana, millete, dinine ve bayrağına sadık bir evlat olarak yaşaması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.